NO / EN

Arrangement

Det kan vi! Vi hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker det. For både små og store tilstelninger har vi flotte rom med flere muligheter. Gjennom alle årstider har vi tradisjonelle markeringer og årlige arrangementer. Ta gjerne kontakt med oss for flere alternativ i de ulike avdelingene på huset, samt menyer og reservasjoner. 

 

Unike selskapslokaler

I bakken på vei opp til oss ligger Karlsborg Spiseforretning. På dagtid kan man kjøpe enkle lunsjretter fra disk, i tillegg til bakst og forskjellig drikke. Huset har flere rom som gir en unik og hjemmekoselig følelse, og som passer for selskaper av ulik størrelse. Vi har gjerne og ofte selskaper på kveldstid for selskaper som er 20 eller flere.

Vi er stolte av at Karlsborg Spiseforretning er en del av Ekebergrestauranten.

 

Bryllup

Gratulerer! Nå kan planleggingen av den store dagen begynne. Vi på Ekebergrestauranten ønsker gjerne at dere feirer denne dagen hos oss, og bidrar med de rette rammer for en feiring etter deres ønsker. I tillegg til å ha flotte lokaler og unike omgivelser, har vi mat, drikke, service og personell av ypperste klasse. Sammen med dere sørger vi for at dette blir en opplevelse for livet.

 

Utekino 

Fredag 17. august arrangerer vi utekino på vår uteservering med hele byen som bakteppe. Denne kvelden viser vi klassikeren "Leon" av Luc Besson (1994). Kinoen er gratis, og snurres i gang når solen har gått ned (ca. 21.30). Kom tidlig og nyt utsikten til lyden av vår DJ fra kl 19.

Følg oss på Facebook for mer informasjon om utekino

 

Opera Gourmet

Velkommen til en kulinarisk og musikalsk opplevelse som har blitt en tradisjon hos oss. 

 

Familiejulebord

Familiejulebord er en populær og årlig tradisjon for store og små hos oss på Ekebergrestauranten. Vi setter frem en flott buffet for store og små, med et rikholdig utvalg av tradisjonell julemat, både varm og kald, samt flotte desserter.

 
 

Planlegg ditt arrangement

Ta kontakt med vår arrangementansvarlig for mer informasjon og en uforpliktende samtale rundt lukkede selskaper, kurs, konferanser og events. Hun vil hjelpe dere med planleggingen fra første stund, og sørge for at alle detaljer er på plass for ditt arrangement.

Ordinære bordreservasjoner tas via hovednummer 23242300, mail, eller onlinebooking.