NO / EN

Velkommen i restauranten

Vår hovedrestaurant i 1. etasje passer for alle anledninger, både hverdag og fest. Egnet for familier og sammenhenger med bedriften, eller ta med din kjære på middag for to. 

Vi tar ingen reservasjoner på uteserveringen

Åpningstider
Man – lør: 11 - 23
Søn / helligdager: 12 - 21

Reserver bord i a la carte-restauranten

 

Fine Dining Veranda

Fine Dining Verandaen i 2. etasje er åpen i juni, juli og august. En satt 7-retters meny serveres her fra et eget kjøkken med våre gjestekokker, kun de 30 gjestene vi har plass til her. Verandaen er innglasset og under tak, og ideell for mindre selskap som ønsker seg det lille ekstra.
Les mer her

Åpningstider
Tirs-lør: fra 18.00
 

Reserver bord på Fine dining veranda

Uterestauranten

Vi tar ingen reservasjoner på uteserveringen, men vi har stor kapasitet med nesten 300 sitteplasser. På dager med pent vær kan det være noe ventetid, men vi har gode muligheter til å ta litt å drikke i baren mens man venter på bord.

Bestill for over 9 personer

Er man 9 eller flere gjester er det ønskelig med forhåndsbestilte menyer, samt at vi har flere muligheter for plassering på huset. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bordreservasjon.

Lukkede arrangementer

Sommerfester, pressevisning, vernissage, julebord, disputaser, konfirmasjon, jubileer og markeringer av alle slag. Egne rom, hele etasjer eller hele huset?