NO / EN

Bryllup på Ekebergrestauranten

I tillegg til å ha flotte lokaler og unike omgivelser, har vi mat, drikke, service og personell av ypperste klasse. Bryllup er en viktig dag, ikke bare for dere som par, men også for oss som sted, og vi kan garantere at et bryllup hos oss vil svare til forventningene og vel så det. 

Vi har rom som passer for små familiebrylluper, og lokaler for storbryllup med opptil 160 gjester. Tradisjonelt eller uformelt, sommerstid eller vinterbryllup,- vi skreddersyr en dag som passer for dere. Vi kan hjelpe til med alt fra vielse hos oss, blomster, musikk, transport, overnatting, fotografering og det meste man måtte ønske. På selve dagen kommer dere til dekket bord, og nyter sted, mat, drikke, og atmosfære sammen med gjestene deres, og går hjem når dere er mette av inntrykk. Vårt personale sørger for alt av oppdekking og nedrigging, i tillegg til personlig service både i planleggingsfasen og på selve dagen.

Planlegg ditt bryllup

Ta kontakt med vår bryllupsansvarlig for mer informasjon og en uforpliktende visning av lokalene. Hun vil hjelpe dere med planleggingen fra første stund, og sørge for at alle detaljer er på plass, slik at selve dagen kan nytes i fulle drag!