NO / EN

3D fra Massive Attack til Ekebergrestauranten 29. februar

Før Massive Attack står på scenen under Øyafestivalen i august, vil det være mulig å få et glimt allerede i februar, takket være norsk regissørduo.

På Ekebergrestauranten i Oslo arrangeres årets fest mandag 29. februar. Til manges glede er nemlig lanseringen av videoen til Massive Attacks siste singel «Ritual Spirit» lagt til hovedstaden, hvor Robert Del Naja, bedre kjent som 3D, tar med seg Anthony Tombling, også fra Massive Attack, og kjører et unikt DJ-sett på Ekebergrestauranten. Videoen er regissert av norske Dusan Reljin og Hilde Pettersen Reljin.

Eventet er helt gratis om du er rask nok. Meld deg på her, så er du garantert inngang etter førstemann til mølla prinsippet. po.st/RSlaunch 

 

Dette er ikke første gang de to nordmennene har samarbeidet med Massive Attack.

“Vi regisserte videoen for Massive Attacks Battle Box no 1 i 2012. Dette samarbeidet førte til et kunstprosjekt med 3D som har resultert i musikkvideoen Ritual Spirit. Filmen reflekterer råheten i Ritual Spirit gjennom lyssetting og visuell rytme. Det har vært ett spennende prosjekt. Det er alltid en utfordring å gjøre ting annerledes” sier Hilde og Dusan.

Lanseringen er et samarbeid mellom den kreative artisthuben NOIONE og Ekebergrestauranten. Videoen vil vises på storskjerm i Ekerbergparken, med påfølgende etterfest på restauranten hvor Massive Attack vil stå for musikken. Dette er midt i deres utsolgte Europaturné som de la ut på etter slippet av EP’n «Ritual Spirit» ble sluppet i januar. Albumet ventes til høsten.