NO / EN

Velkommen i restauranten

Vår hovedrestaurant i 1. etasje passer for alle anledninger. Den er like flott til hverdags som den er til fest. Egnet for familier og sammenhenger med bedriften, eller ta med din kjære på middag for to. Vår á la carte restaurant holder åpent hele året, til både lunsj og middag, med unntak av julen. 11.00 - 23.00 mandag til lørdag, 12.00 - 21.00 søndager/røde dager.

Bestill for over 9 personer

Er man 9 eller flere gjester er det ønskelig med forhåndsbestilte menyer, samt at vi har flere muligheter for plassering på huset. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bordreservasjon.

 
 

Fine Dining Veranda

Vår Fine Dining Veranda i 2. etasje er åpen i juni, juli og august, tirsdag til lørdag. Første åpningsdag i år er tirsdag 5. juni. Verandaen er innglasset og under tak, og ideell for mindre selskap som ønsker seg det lille ekstra. Det er egne kokker for sesongen som lager en satt 7-retters meny. 5-retter også mulig. For selskap over 6 gjester sendes forespørsel per e-post.

 
 

Lukkede arrangementer

Sommerfester, pressevisning, vernissage, julebord, disputaser, konfirmasjon, jubileer og markeringer av alle slag. Egne rom, hele etasjer eller hele huset?